Kategóriák
 
 
 
 
 

1 millió pár cipőt adtunk el. Köszönjük.

Ez abban az időben volt, amikor a híres augusztus 29. - USA gyárak még működtek Partizánskeban. Édesapánk is ott dolgozott, és amikor egy nap hatalmas bőröndöket hozott haza, a bátyámmal kíváncsiak voltunk, hogy mi van bennük. Valószínűleg már akkor is tettünk egy kis lépést azon az úton, amely több mint egymillió pár eladott cipőhöz vezetett. Így aztán elgondolkodtam azon, hogy mivel tartozunk Nektek, amiért ennyire kedveltetek minket az évek során.

Bata cipők

Már az elején meg kell, hogy mondjam, hogy a megfelelő városban születtünk. Történelmének köszönhetően az egykori Bat'ovany az átnevezés ellenére is a cipők városaként ismert. A szlovákok egyszerűen megszokták, hogy itt mindig találnak minőségi cipőt. Miért is vennék hát el tőlük ezt. Cipészként nagyon jól tudom, hogy ilyesmit nem lehet egyik napról a másikra felépíteni. Bár a politika megkeverte a kártyákat városunk történetében, mi tiszteljük a hagyományokat, és a Bata örökségét tiszteletben tartva hisszük, hogy van még mire építeni. Bár az idők változnak és a technológia ugrásszerűen fejlődik, az egyedi innovációs gyakorlatok és a minőség hagyománya továbbra is a pilléreink maradnak.

Családi vállalkozás

Ha a család együtt dolgozik, annak van egy hatalmas előnye: sokkal gyorsabban tudunk alkalmazkodni a piaci változásokhoz. Ha reggel 7 órakor megállapodunk egy lépésről, 9 órakor már meg is valósítjuk. Így kezdtük 2008-ban, amikor édesapámmal együtt átvettük a vállalatot. Előtte külföldön tanultam, de végül úgy döntöttem, hogy visszatérek a gyökereimhez, és Szlovákiában maradok élni és dolgozni. Ma már merem állítani, hogy a sokéves tapasztalat után "orrunk" van a minőséghez és kifinomult érzékünk a tervezéshez.

A tökéletes választás

Évente több tucat cipővásárt látogatunk meg, ahol az aktuális trendek és a klasszikus modellek széles választékát találjuk. Mindig megpróbáljuk megtalálni az arany középutat. Minden piac mást igényel, és a szlovák hangulat az én szememben valahol az olasz elegancia és a német minőség között van. Ezért döntöttünk úgy vállalkozásunk kezdetén, hogy a világmárkák kínálatát pontosan a helyi ízléshez igazítva hozzuk el városainkba. Édesapánk korábban a jól ismert német Rieker márkánál dolgozott, amely ma is stabil partnerünk. A Gabor, a Högl, a Bugatti, a Tamaris és még sok más mellett. A hozzánk érkező új ügyfelek azonban nem engedik, hogy "megpihenjünk a babérjainkon". Az ő ízlésüknek megfelelve rendszeresen bővítjük kínálatunkat más márkákkal, legutóbb a Liu Jo-val, a Guess-szel és a Karl Lagerfelddel. Jelenleg több mint 60 van a portfóliónkban, de mindig csak a legjobb darabokat kínáljuk minden gyártótól.

Könnyebbé tesszük ügyfeleink életétJozef Robel

A legboldogabbá az tesz, amikor a vásárlók azt mondják nekem, hogy a város legszebb cipőválasztékát mindig nálunk találják. Mert tudom, hogy mennyi időbe telhet megtalálni a megfelelő párat, amely szépen mutat a lábon és kényelmesen is illeszkedik. Hé, tudtad, hogy online is rendelhetsz cipőt és felpróbálhatod az üzletben? Bár évekkel ezelőtt mi is az online értékesítés vizére eveztünk, 32 üzletünk még mindig hatalmas előny. Az emberek nem akarják elhinni, hogy ez a szolgáltatás ingyen és kötelezettség nélkül működik. Még mindig megkérdezik tőlem, hogy hová kerülnek a cipők utána. A válaszom az, hogy a mi üzletünkben maradnak, így a futárnak nem kell plusz kilométereket vezetnie a visszaküldéshez, és a csomagolóanyagot is megspóroljuk. Mi pedig egyáltalán nem szeretnénk, hogy feleslegesen tartsd meg azokat a cipőket, amelyek végül nem tetszenek és nem úgy szolgálnak, ahogyan azt elképzelted. A divatban a sokat hangoztatott fenntarthatóság egy dolgot jelent - mindannyiunknak kevesebbet kell vásárolnunk. Ezért törekszünk arra, hogy ügyfeleink ésszerűen vásároljanak - olyan minőségi lábbeliket, amelyek illeszkednek hozzájuk és megfelelnek minden igényüknek.

Nem csak a szépségért

De természetesen nem olyan könnyű mindenkinek megfelelni, mint amilyennek látszik. Manapság a nagy márkák és a média minden oldalról azt kiabálja nekünk, hogy próbáljunk meg kitűnni, ne féljünk kitűnni, próbáljunk ki mindig valami újat... De mondd ezt azoknak, akiknek speciális, pontosan rájuk illő komfortcipőre van szükségük. Vagy a bankárnak, akinek legtöbbször előírt keretekbe kell beleférnie. De ez nem jelenti azt, hogy nem hordhatnak stílusos cipőt. És ezért hoztuk be márkáinkat azok számára, akik a mindennapokban megnyugvást keresnek a minőségi anyagokból készült, jól illeszkedő lábbelikben. Az, hogy a láb jól néz ki bennük, csak egy üdvözlendő bónusz. A Robel kínálatában szélesebb "kaptafákat" találsz, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a láb formájához, mert tudjuk, hogy idővel a lábnak másra van szüksége, mint korábban. Az ETIMEĒ márka pedig a mi szívünk csücske, amely a keresett eredetiséget hozza egyedi részletek formájában az elegáns cipőkön, amelyek annyira kényelmesek, hogy egész nap viselhetők.

Minőségi lábbelik a Partizanskeból

Történelmünk során nem minden lépésünk volt helyes. De hiszem, hogy minden nap helyes döntést hozunk, amikor megpróbáljuk beilleszteni azt, amire szükség van. Valószínűleg ez a fő oka annak, hogy több mint egymillió pár cipőt adtunk el. Ha idáig elolvastál, akkor valószínűleg valamikor már vásároltál tőlünk valamit. A Te tapasztalatod az egyetlen dolog, ami fenntart minket, ezért hálásak lennénk, ha a linkre kattintva véleményt mondanál rólunk. Azért, mert Robel cipőben jársz, képesek voltunk végigjárni ezt az utat, és továbbmenni. Nektek köszönhetően továbbra is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az egykori Batovány még mindig a város szinonimája legyen, ahonnan egész Szlovákia minőségi lábbelit vásárol. Köszönünk minden egyes párat, amit tőlünk vásároltatok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió