Kategóriák
 
 
 
 
 

3 autumn outfits for sneakers 3 őszi outfit sneakerhez

Ha cipőről van szó, az ősz kezdete mindig egy dolgot jelent: ideje elrakni a szép szandálokat, a könnyű strandcipőket, az espadrilleseket, és igen, végül a szeretett sneakereket is. De ki mondta, hogy azonnal bokacsizmára kell cserélned őket? Az ősz első napjai változatos cipőválasztékot kínálnak nekünk. Új kollekciónkban számos olyan modellt találsz, amelyek tökéletesen megfelelnek erre az átmeneti időszakra, köztük olyan sima sneakereket, amelyek a hidegebb időjárást is jól bírják. Idén sem nélkülözheted a félcipőket vagy a loafereket, de próbálj meg néha-néha egy fiatalos alternatívához nyúlni a sportos lábbelik formájában. Meglepően frissen mutatnak a nőies öltözékekkel. Inspirálódj idén ősszel valamelyik kedvenc márkád stílusából, Marco Tozzi.

1. Sportcipő + szűk nadrág

Kevés kombináció hízeleg annyira a női lábaknak, mint a skinny nadrág és a szép sportcipő. Hagyd, hogy a bokád kiemelkedjen, amíg még lehet. Felülre húzz egy rövidebb garbót, dobj rá egy könnyű tréningkabátot, és máris megvan a tökéletes őszi outfit! Ha van bátorságod kalapot viselni, extra pont jár neked!

2 sportcipő + szoknya

Egy kombináció, amely egykor tiltott gyümölcs volt, ma nagy népszerűségnek örvend. Egy napsütéses őszi nap remek alkalom arra, hogy kipróbáld ezt az igazán eredeti stílust. Viselj egy lazább kardigánt egy midi szoknyához, és lazán tűrd be részben a szoknya szegélye mögé. Vegyél fel hozzá egy sportcipőt, kösd a hajad lófarokba, és fogadjunk, hogy nem lesz min tovább gondolkodni!

3 sportcipő + bő farmer

A sportos mellény az őszi ruhatár egyik alapdarabja, és a sportcipővel párosítva talán a kedvenc kombinációnk ebben a szezonban. Azonban még egy ilyen hétköznapi öltözéket is rendkívül stílusossá emelhetünk, ha egy platformos, magasabb sarkú modellhez nyúlunk. Válaszd a hétnyolcados farmert, legyen az boyfriend vagy mom stílusú. Mindkettő a szezon menő trendje, és magassarkúval kombinálva szexi kontrasztot alkotnak.

Ha megihlettünk, nézd meg az aktuális szezonban kapható sneakereinket, és többé nem fog meglepni a hideg időjárás.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió