Kategóriák
 
 
 
 
 

5 cipőtípus az őszből télbe való átmenethez

Kényelmes, megbízható és könnyen kombinálható... ez az ideális lábbeli az átmeneti időszakra. De mivel nők vagyunk, ennél többet várunk el a cipőinktől. És kevés tud olyan tökéletesen megfelelni igényes elvárásainknak, mint a Regarde Le Ciel.

Nem cask azért szereted ezt a spanyol márkát, mert minden minőségi jellemzőnek megfelel, hanem mivel minden cipő egy-egy műalkotás. A név nemcsak a bőrcipők vezető gyártóját takarja, hanem egy csúcsdizájnú stúdió is működik alatta. A kifogástalan stílusérzék tükröződik az innovatív részletekben, amelyek fémjelzik. Mindig eredeti dizájnban mutatja be bevált cipőit, de idén őszi-téli kollekcióját is olyan atipikus modellekkel gazdagította, amelyek garantáltan meggyőznek arról, hogy ez a szezon az igazi ötletekkel teli cipők szezonja.

 

Még az egészséges cipő is lehet stílusos.

Azokon a napokon, amikor a tél kopogtat az ajtón, de még nincs itt a csizmák ideje, sokan közülünk szeretett klasszikusainkba – egy fűzős bokacsizma alacsony sarkú változatába - bújunk. Ennek a sokoldalú modellnek számos előnye van - szinte mindenhez passzolhat, és egészségügyi szempontból is jót tesz a lábunknak. Az ortopédusok szerint az a legjobb, ha a lábunk járás közben enyhe dőlésszögben van - nem túlságosan, de nem is egészen egyenesen. A Regarde ebben a választékban többféle talpat kínál, köztük a jelenleg legstílusosabb szolid talpat. A cipő sziluettjét úgy tervezték, hogy tökéletesen kövesse a női láb szerkezetét. A kényelemről belülről is gondoskodnak - számos modell nagy sűrűségű habbetéttel és párnázott memóriahabbal rendelkezik. A márka garantálja a mesteri kézművességet, és ne csak a cipő felépítésére, hanem a külső bőrkezelésre is gondoljunk. Így akár egy klasszikus modell is meggyőzhet arról, hogy a kényelmes őszi csizmáknak egyáltalán nem kell unalmasan kinézniük. Sima, fényes, velúr, szőrmével vagy anélkül - bármit is választasz, nem kell egyhamar újat venned. A prémium minőségű bőr és a kifogástalan kivitelezés mellett az időtlen dizájn az, amire a márka büszke.

Fantáziadús klasszikus

Ha az időjárástól függetlenül hű maradsz az eleganciához, a sarkas bokacsizma valószínűleg az első számú választásod less az átmeneti évszakban. A Regarde még ennél a cipőtípusnál is a járás érzését helyezi előtérbe. "Bokái" vastagabb sarkakon ülnek, így még "magassarkon" sem kell lemondanod a kényelemről. Esztétikai szempontból a jelenlegi kínálatuk a legigényesebb elvárásoknak is megfelel. A népszerű őszi modellt megtalálod fémcsatokkal díszítve, az egész cipőn végig húzódó cipzárral, vagy finom leopárdmintás feketében. Nem véletlen, hogy az eredeti részletek a Regarde védjegyei. Igazi mesterei a bőr megmunkálásának és a műhelyükből kikerülő cipőket kézzel készítik.

Elegancia és egy adag kreativitás

Sokan közületek szeretik a feltűnő, fűzős magassarkúkat, de ha olyan cipőt keresel, amely a merész elemek nélkül is igazán egyedi, akkor a bokacsizmánál csak egy kicsit magasabbra nyúló bőrcsizma lesz a megfelelő választás számodra. Ez a rendkívül elegáns modell egy romantikus midi ruhával mutat majd a legszebben. Ha úgy gondolod, hogy ennek a gyártónak a cipői kivételesen fényűzőek, nem tévedsz. A feldolgozás során környezetbarát módszereket alkalmaznak. A bőrt kiváló minőségű krémekkel kezelik, amelyek gazdagítják azt. Az eredmény például az imént említett modell csábító sötétbarna árnyalata, amelyet webáruházunk is kínál.

Őszi sneakerek

Itt vannak a hideg napok, de még mindig nem akarod félretenni a sportcipőt? Itt találsz egy olyan alternatívát, amely megfelel a stílusodnak, de melegen is tart. A szőrmés sneaker egy másik tipikus választás a hideg évszakra. A Regarde cipőket ráadásul szokatlan könnyűség jellemzi, amit a kényelmet kedvelő nők biztosan értékelni fognak. Válassz két színváltozat közül.

A Regarde Le Ciel specialitása

A spanyol márkát kedvelő nők már messziről felismerik őket. A fokozatosan kúposodó, blokk sarkú, lekerekített orrú, többféle színű bőrből összevarrt cipő mindazt demonstrálja, amit a Regarde Le Ciel képvisel. Csúcsminőség, kényelem és eredeti dizájn. Mindegyik egyformán fontos.   

Ha egy jól bevált modellel akarsz átmenni a télbe, ez a márka mindig hozzáadott értéket kínál. De vigyázz! Könnyen lehet, hogy változatos választékuk nem ébreszti fel benned a váltás iránti vágyat. Nem kell egy pár csizmában kivárnod az első hideg napokat. Az időjárás idén kegyes volt hozzánk, ezért ne félj felfrissíteni a ruhatáradat a minőségi anyagokból készült gyönyörű új cipőkkel. Ahogy a Regarde tulajdonosa mondja, a bőr életet lehel a cipőkbe. Biztosak vagyunk benne, hogy ha felveszed őket, egy jó adag spanyol temperamentummal éleszti újjá a stílusod. Ki mondta, hogy ősszel nem lehet ezt megtenni?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió