Kategóriák
 
 
 
 
 

A tökéletes őszi stílus a Tamaris-szal

Mindig elegáns és sikkes - ezek a Tamaris modellek igazán hízelgőek a női lábak számára. A német márka minden évben új, az aktuális trendeknek tökéletesen megfelelő modellekkel gazdagítja szezonális kínálatunkat. Sikerült már őszi hangulatba hozni ruhatáradat? Ha még nem, íme néhány inspiráció, hogy ne tegyél rossz lépést. A legendák szerint a Tamari cipőiben biztosan nem teszed.

Színes kombinációk

Amit néhány évvel ezelőtt még nem lehetett volna megúszni, az ma már divatnak számít. A nők minden korosztálya szereti ötvözni az eleganciát a laza stílussal. Azok, akik szoknyákkal vagy ruhákkal szeretik hangsúlyozni nőiességüket, ma már bátran viselik a masszív platformos és jellegzetes talpú cipő modelleket. A sneakerek szerelmesei kényelmes öltözéküket egy-egy formális darabbal is kiegészíthetik, mint például a kabát vagy egy luxus kézitáska. Bármelyik csoportba is tartozol, fogadjunk, hogy a kiegészítők és cipők sokaságában Te is megtalálod a kedvenceidet, amelyeken a Tamaris felirat szerepel.

Hogyan kombináljuk őket széles szárú nadrágokkal?

Az idei őszt a széles szárú nadrágok és farmerek uralták, mindenféle hosszúságban és árnyalatban. Talán már szemet vetettél néhányra, de aztán jött a kérdés - mit vegyél fel hozzájuk? A Tamarisnak számos válasza van erre. A hosszú nadrágok és a magassarkú félcsizma párosa egyébként ebben a szezonban is nagy kedvenc volt. Barna, fekete, fűzős, csatos... válaszd ki a színes minták közül a számodra megfelelőt. A bokáig érő nadrágok talán praktikátlannak tűnhetnek az őszi időjáráshoz, de ha trendi formázott talpú sneaker modellt viselsz hozzájuk, hidd el, imádni fogod őket. Másrészt a térd alá érő, elegáns culottes nadrágok gyönyörűen mutatnak majd, ha egy vaskos sarkú bokacsizma van a lábadon...

Mit szólnál, ha szexi harisnyával egészítenéd ki őket? Kínálatunkban számos dizájnt találsz.

Gazdag színek

Bár a hideg napokon automatikusan a földszínek felé vonzódunk, az idei cipőkollekció olyan modellekkel gazdagodott, amelyeken megmutatkoznak a gazdag színek gyönyörű árnyalatai, mint például a bordó vagy a szezon újdonsága, az éjkék. Az ősznek élénknek kell lennie, és a cipőkínálat még soha nem volt ilyen merész! Dobd el tehát gátlásaid és viselj végre olyan cipőt, amit szeretsz.

Gyöngy és ragyogás

Remélhetőleg már meggyőztünk arról, hogy az idei szezon divatja nem lesz unalmas. De ha ragyogni szeretnél, válaszd az egyre keresettebb fényes anyagokat vagy a gyöngyházfényű cipőket... Lehet, hogy idén a metál sneaker lesz a szíved csücske. A hőmérséklet egyre inkább csökken, ezért ne habozz sokáig és találj a Tamaris egy új őszi cipő modellt, amit például a Tamaris választék kínál.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió