Kategóriák
 
 
 
 
 

Bézs csizma vs. 2023 Ősz

Igen! Első ránézésre semleges szín, de tudod, hogy van ez! Igaz, amit a kifutókon mondanak. Éppen ezért idén ne felejtsd el, hogy az őszi bevásárlólistádon legalább egy pár bézs csizma kell, hogy szerepeljen.

Egyébként tudtad már?

A színt a fehér és a meleg barna szín kombinálásával hozzák létre. A fehér tisztaságot kölcsönöz a bézsnek, a barna pedig eleganciát. Összességében a bézsről azt mondják, hogy nagyon nyugtató és pihentető hatással van az emberekre. Ha más színnel szeretnénk kombinálni, akkor korlátlan lehetőségünk van, hiszen minden színes divatdarab kiemelkedik a bézs csizma által. Érdekes módon egyes divattervezők még azt is állítják, hogy a bézs az új fehér.

Válaszd a megfelelő modellt és már nyertél is!

A jó hír az, hogy az idei ősz sokféle divatos dizájnt hozott, így biztosan lesz miből válogatni a www.robelshoes.hu webáruházunkban. Őszintén megmondjuk, mi felkészültünk számodra, igazán széles választékban találhatsz vonzó modelleket, amelyek biztosan elnyerik a tetszésed.

A megfelelő modell kiválasztása azonban nem biztos, hogy mindannyiunk számára könnyű döntés. Sokszor izgatottan várjuk a magasszárú csizmákat, de végül az elképzelésünk mégsem igazán találkozik a valósággal. Biztos vagyok benne, hogy ezt Te is jól ismered! Máskor pedig nem is fordítunk elég figyelmet a bokacsizmára, ami a végén pont a megfelelő őszi hangulatot adhatja az outfitünknek. Mindenesetre jó tudni, hogy a bokacsizma egy olyan jól kombinálható elem, amely akár farmerrel, akár egy elegánsabb szoknyával is passzol. És azt tudod, hogy a bokacsizma melyik árnyalata kínálja a legváltozatosabb variációt? Hát a bézs! A mi tanácsunk tehát a következő: "A bézs bokacsizma kötelező darab". Ha pedig hiányzik a megfelelő őszi kiegészítő, nyúlj egy hosszabb kabáthoz vagy egy kötött kardigánhoz, hogy a hiányzó hangsúlyt hozzáadhasd az öltözékedhez.

A 2023-as őszi/téli divatos újdonságok közül nem hiányozhatnak a térd fölötti széles csizmák sem. Nagyon népszerűek. A vadnyugatra emlékeztető hegyes orrú csizmák, vagy a masszív és jellegzetes platformok, illetve a biker stílusú csizmák is megtalálták a divatos helyüket. A vastag "traktoros" talp, a magas fűzés és a robusztus kialakítás kombinációja számos nagynevű divattervezőt megihletett. Ez azt jelenti, hogy a vaskos csizmákban sem fogsz tévedni ebben a szezonban. Ellenkezőleg, olyan kalandos divatos hangsúlyt ad a megjelenésednek, amely kihagyhatatlan lesz.

Ha az ősz színeire összpontosítanánk, mindannyian jól tudjuk, hogy az év színe a Viva Magenta. Ez egy olyan szín, amely a meleg és a hideg színárnyalatokhoz egyaránt illik. Ez pedig csak azt jelenti, hogy a bézs csizma garantáltan tökéletes, divatos választás lesz!

Ha a bézs csizma mellett döntöttél, ne hagyd ki a www.robelshoes.hu oldalon található ajánlatunkat, ahol mindig a legtrendibb darabokat választjuk kedvenc márkáidtól, mint például a Tamaris, a Bagatt, a Rieker és a Marco Tozzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió