Kategóriák
 
 
 
 
 

ETIMEĒ – egy új márka azoknak a nőknek, akiknek nem elég az átlag

Mindannyian ismerjük a nehezebben induló napokat - az ébresztőóra jelzi az új nap kezdetét, majd néhány perc múlva befejezzük a sminkünket, a frizuránkat és felveszünk egy szép ruhát. A tökéletes hatás kedvéért kiegészíthetjük öltözékünket egy szexi magassarkúval vagy elegáns szandállal, azonban a gyors reggelek rutinjában általában mégis egy komfortosabb alternatívát választunk lábunknak. Egyedi és egyben modern cipőinket félretéve "egy jobb alkalomra" inkább választunk egy kényelmes cipőt, ami megkönnyíti a napi rohanás fáradalmait. Azonban ki mondta, hogy egy cipő nem lehet egyszerre kényelmes és modern? Megérdemli, hogy nőiesnek érezze magát, még akkor is, ha a szürke hétköznapok rutinfeladatai nemes egyszerűséggel zúdulnak a nyakába. Különben is – felesleges kompromisszumot kötni, ha olyan cipők birtokában lehet, amelyek minden elvárásának megfelelnek.

Az Ön igényeire szabott újdonságunk

Miután éveken át a világ prémium márkáinak kínálatából válogattunk, valami újat akartunk hozni Önnek – olyan cipőket, amelyek a kényelem és dizájn tekintetében megfelelnek elvárásainknak, ugyanakkor az első pillanatban elnyerik a tetszésünket. Így született meg az ETIMEĒ – egy elegáns márka, amely kiegészítők hosszú sorát tartalmazza minden napra egyenesen a világ kifutóiról. Márka, ami méltó egy határozott nő választásához.

A cipő, mint a kortárs nők megnyilvánulása

A divat élvonalában elhelyezkedő nők az elegancia visszatérését hirdetik a mindennapi életben. Azt azonban jól tudjuk, hogy a stílus nem csak a tökéletes dizájnról szól, hanem különleges helyet foglal el maga az érzés szintén. Mindig is a végzet asszonya – egy igazi femme fatale – volt az, aki titokzatos és csábító, ezenfelül meghozza a helyes döntéseket az életben, beleértve a divatot is. Mai világunkban a bölcs választás azt jelenti, hogy az egyediség jegyei mellett ruhadarabjaink időtállóak is legyenek. Az ETIMEĒ márkával kibővült kínálatunk olyan univerzális és ellenálló darabokat tartalmaz, amely ragyogást biztosít egy nyári buliban, ugyanakkor könnyedén összeillesztheti a kollekció darabjait ruháival a hétköznapokban. A minőségi anyagokból készült cipők több szezont is kibírnak, miközben Önnel lesznek az igényesebb napjain is. Nem másolják vakon a legújabb trendeket, hanem olyan művészi megoldásokat kínálnak, amelyek tökéletesen illeszkednek személyiségéhez. Végül is az apró dolgokban leljük meg az igazi értéket.

Részletekbe menő elegancia

Mindannyiunknak fontos, hogy minden körülmény adtán tökéletesen nézzünk ki,  ugyanakkor egy cipő kiválasztásánál fontos, hogy többet bírjon, mint a kifutón sétálni vagy egy képhez pózolni. Az ETIMEĒ elérhetővé teszi az igazi nők számára, hogy stílust csempésszenek ruhatárukba cipőik által. Akár diákok, akár teljes állású anyák vagy dolgozó nők vagyunk, időnként emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy ne veszítsük el önmagunkat. Élete bármelyik szakaszában is jár, tudjuk, milyen kihívást jelent, hogy egyensúlyba hozza rohanó napjaival a stílust miközben kivételesnek érezheti magát.

Végre egy tökéletes tavaszi cipő

A tavasz és vele együtt a jó idő több lehetőséget kínál arra, hogy ruháink tükrözhessék nőiességünket. Ne habozzon tehát még a nyár beköszönte előtt felfrissíteni gardróbját, és ezzel együtt beszerezni egy kényelmesebb szandált vagy papucsot. Azt állítja elég Önnek egy pár semleges árnyalatú szandál tavasszal? Igen, lehet. Ha azonban egyedi stílusérzéke van, szenvedélye magasra rúg a művészet iránt, vagy csak szeretne valami többet kipróbálni, nézze meg a luxus motívumokkal és játékos részletekkel teli ETIMEĒ 2023 tavaszi/nyári termékcsaládját. Megérdemli, hogy minden nap jól érezze magát, tehát ne várjon különleges alkalmakra, tegye különlegessé hétköznapjait.

Ne felejtse el megmutatni másoknak is, milyen értéket kölcsönöznek az ETIMEĒ cipők Önnek is. :) Jelöljön meg minket a közösségi oldalakon: @etimee.shoes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió