Kategóriák
 
 
 
 
 

Fogadj a tornacipőre és kihagyhatatlan leszel!

NŐI SNEAKEREK

Fogadj a tornacipőre és kihagyhatatlan leszel!  

A tornacipők már évek óta nem csak a sportcipőkkel kapcsolatosak, és emberek ezreinek mindennapi stíluselemévé váltak. Ez a lábbeli egyre inkább inspirálja a világ ruházati márkáit, amelyek évről évre megalkotják saját tornacipő sorozatukat. Ez alól a Tamaris, a Liu Jo és a Bagatt divatmárkák sem kivételek, és a közelgő 2023-as tavaszi/nyári szezonra friss tavaszi újdonságokkal készültek vásárlóik számára. Mi lesz "in" a sneakerek világában 2023-ban? Milyen trendek jellemzik a fent említett márkákat a sneakerek stílusát illetően? Cikkünkből megtudhatod a válaszokat.

A tornacipők mindenhol és mindenkinek megfelelnek

Visszatekintve nehéz elhinni, hogy az első gumitalpú cipők több mint 100 évvel ezelőtt jelentek meg a piacon. A gyártó kezdeti szándéka szerény volt, hiszen kezdettől fogva feltételezte, hogy a tornacipő csak a testmozgást kedvelő emberek körében fog elismerést kivívni. Hamarosan azonban kiderült, hogy a tornacipők dizájnját mindenki értékeli, függetlenül attól, hogy milyen divatstílust preferál.

Míg 10-15 évvel ezelőtt a tornacipők a sportruházat részét képezték, és elsősorban a futáshoz, kerékpározáshoz vagy az edzőterembe járáshoz szolgáltak, ma már olyan divatirányzatok részei lehetnek, amelyeknek semmi közük a fitneszhez. Példának okáért tegyük fel magunknak a következő kérdéseket: "Lehetséges-e a sportos tornacipőt elegáns kabáttal kombinálni? Vajon egy ilyen kombináció "összejátszik" egymással?" A válasz egyértelmű: "Természetesen igen!". Mert a jelenlegi trendek azt diktálják, hogy tornacipővel szinte bármi elfogadható. Ez a fajta lábbeli tökéletesen illik farmerhez, leggingshez vagy tréningruhához. A neves márkák stílusa kombinálja a tornacipőket szoknyákkal, ruhákkal és különböző kezeslábasokkal, nem téve hangsúlyt arra, hogy sportos, elegáns vagy alapdarabról van szó. 

A cipő divat még 2023-ban sem fog elmúlni

A cipődivat nem múlik el, ezért mindenkinek legalább egy párnak a szekrényében kell lennie. Ez a fajta lábbeli nemcsak nyáron, hanem a hidegebb évszakban is tökéletes. Talán ezért is uralja már több szezon óta a cipőpiacot. Olvasd el az idei szezon legújabb trendjeit, amelyek a világ vezető sneaker márkáit, a Tamaris-t, a Liu Jot és a Baggatot vezérelték a tornacipők tervezésénél. 

A 2023-as év vezető trendje a tornacipők esetében, akárcsak az előző szezonban, a retro stílus. Vigyázz, ne asszociálj a retro kifejezésre valami elavult dologgal! Gondolj erre a tornacipőstílusra úgy, mint egy olyan divatirányzatra, amely a múltból merít, és modern elemekkel gazdagodik, amelyeket velúrral vagy bőrrel olvasztanak össze. 

NŐI SNEAKEREK TAMARISA 2023-as divatcipők másik trendje szintén a "régi-új" stíluson alapul. Ebben az esetben azonban a klasszikus futócipők által inspirált modellel van dolgunk. Ezeket a tornacipőket a könnyedség jellemzi, és a széles, tömör talp stílusát hálóval megerősített műanyaggal fonják össze. Az ilyen darabok remekül passzolnak egy világos színű ruhához, de semmi akadálya annak sem, hogy laza farmerrel duóban viseld őket. 

Idén is, mint a korábbi években, a fehérrel nem lehet hibázni, mivel még mindig ez az első számú trendszín. A 2023-as fehér tornacipők karaktere vagy modern, vagy a 70-es évek középiskolásainak cipőit idézi. Bármelyik stílust is választod, a fehér az a szín, amely minden stílusnak frissességet kölcsönöz. 

A színektől sem kell félni, hiszen a retróhoz a sötétzöld, a barna vagy a bordó árnyalatai társulnak. Ezek a tornacipők remekül illenek az ingruhákhoz, rakott szoknyákhoz, valamint a vintage farmerekhez. 

NŐI SNEAKEREK BAGATT

Az idei szezonban a tornacipők új szintre emelik a formát és a talpat. Szó szerint! A teljesen lapos, vékony gumitalpúak mellett divatosak a platform modellek vagy az ék talpú tornacipők, amelyek tökéletesen ötvözik a nőies hangsúlyokat a sportos stílussal. 

Mindenki megtalálja a sajátját

klasszikus sportcipőket szeretitek, akár azokat, amelyek felvehetik a versenyt az elegáns cipőkkel. Ha különböző stílusú modelleket keresel, nézz szét a kínálatunkban. Csak nálunk találhatsz stílusos tornacipőt erre a szezonra és azon túlra, verhetetlen áron.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió