Kategóriák
 
 
 
 
 

Jön a tavasz a Bugattival

Már csak néhány hét választ el minket attól az időponttól, amikor a természet tavaszba öltözik, és kényelmes, könnyű cipőt húzunk. Bár abszolút értékeljük a tél és a téli lábbelik szépségét, tárt karokkal fogadjuk a tavaszi kollekciót, és várjuk az újdonságokat, amiket az hoz nekünk. Az olasz vonallal is rendelkező német márka, a Bugatti már jó előre felkészült a 2022-es tavaszra, ezért már tudjuk, hogy mit fogsz viselni! Olyan férfi és női kollekciót mutatunk be Nektek, amelyben a főhős a stílus, a kényelem pedig a teljes értékű extra.

A férfi tavaszi kollekció a bevált színekre és anyagokra épít. A sneakerek és félcipők több kéket, barnát, szürkét kaptak és a fekete tökéletes kombinációvá finomodott. A Bugatti sportosabb lábbelikkel is érkezik, amelyek tökéletesek az aktív, de változó időjárású tavaszi napokra. A bokacsizmák továbbra is béleltek, így az új szezonra való átállás még kedvezőtlen időjárási körülmények között sem okozhat gondot. Az éghajlat, mint olyan fontos a Bugatti lábbeliknél. Ezért az új modellek között vannak olyanok, amelyek B-Tex szerkezettel, vízlepergető képességgel büszkélkedő tex-membránnal rendelkeznek. A B-Clima egy másik technológia, amely pluszt ad a modern dizájn felsőrészeknek. A B-Clima a vásárló számára az anyag légáteresztő képességét jelenti, ahol a cipő ellenáll a külső káros hatásoknak, ugyanakkor eltávolítja a nem kívánt nedvességet a belsejéből. A légáteresztő képesség mellett az Ortholite Insock az anyag könnyedségét is hozza.

A BUGATTI KOMBINÁLJA A KLASSZIKUST AZ ÚJDONSÁGOKKAL

A stílusos férfi Bugatti a népszerű klasszikusokra épít a fűzős modellek formájában, de a flexi slip-on rögzítés is egyre nagyobb teret hódít. A formális cipők ékkel illeszkednek, a hibrid sneakerek új talppal rendelkeznek, amelyek különösen a jó idő beköszöntével használhatók. Ha a melegebb napok elérhető közelségbe kerülnek, egyszerűbb, "zoknis" kialakítású tornacipők is vannak, könnyű Genial Light talppal és krómmentes vegán felsőrésszel.

A Bugatti a logóját vegyes anyagokra nyomja, használt hatású dizájnt, új dombornyomott mintákat és árnyjátékot használ. Uraim, találják meg a városi stílust vagy a sportos megjelenést! A Bugatti tavaszi kollekciója ötvözi a klasszikusokat az újdonságokkal, minden alkalomra.

A női kollekció tisztességes színskálából áll, amelyet már klasszikusan a fehér, a bézs és az arany kombinációja és összjátéka ural. Az abszolút könnyen kombinálható sneaker modellek elvarázsolják a kiszámítható divatvonal szerelmeseit, amit azonban csak a részletek hangsúlyozásával lehet elérni.

A Bugatti törődik a részletekkel. A tervezők olyan formába ékesítik szabadidős cipőiket, amelyek ott is eleganciát nyernek, ahol nem is várnánk. Ezért viseld büszkén új sneakeredet ruhához és szoknyához! Adj divatot az öltözékednek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió