Kategóriák
 
 
 
 
 

Karácsony a Robel-lel

Már itt van. Az év legszebb ünnepe a küszöbön áll, és bár leginkább a békére vágyunk, folyamatosan azon gondolkodunk, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket, hogy a karácsony napja tökéletes legyen. Mindenkinek megtalálni a tökéletes ajándékot szinte lehetetlennek tűnik. Praktikusnak kell lennie, hogy ne a polcon végezze, hanem személyre szóló legyen, hogy megmelengesse a szívet. Ha csak inspirációt keresel a karácsonyi ajándékokhoz, összeállítottunk egy kis ízelítőt, hogy mi tetszhetne, de a végső választást rád bízzuk. A lényeg a tökéletes választás, amely megmutatja szeretteidnek, hogy egész évben figyelsz rájuk, és tudod, mit szeretnek. Így aztán akár egy hasznos ajándék is fontos üzenetet hordozhat.

Ajándék anyának: A legjobbat érdemled

Az anyukák azok, akik mindig gondolnak mások örömére , nem csak karácsonykor. Ajándékozd meg a tiédet egy olyan tárgy formájában, amit talán nem vett volna meg magának – legyen ez egy gyönyörű kézitáska, amit már nagyon szeretne, de azt mondja magának, hogy nincs szüksége egy újra. Egy pár elegáns cipő vagy magassarkú, amelyet talán nem viselne a munkahelyén, de egy különleges alkalomkor kiemelné a szépségét. És csatolj hozzá egy kézzel írt levelet, amelyben kifejezed háládat a törődéséért és szeretetéért.

Ajándék a lányodnak: Érdekel a világod

Ha régóta keresed azt, ami igazán elragadó lesz számára, akkor egy időre be kell lépned az ő világába. Nézd meg, kiket követ a közösségi médiában, lapozd át a magazinokat, amelyeket szeret. A lényeg, hogy az ajándék neki szerezzen örömet, ne neked. Egy kicsit megkönnyítjük a dolgodat - a 2023-as tél forró trendje a fűzős csizma vagy a szigetelt sneaker, a kiegészítők között pedig a minitáska a vezető. Ha még mindig nem vagy biztos benne, vidd el őt valamelyik üzletünkbe és bízd rá a választást. De semmi beleszólás! 😊Gondolj bele, még ha nem is értetek minden alkalommal egyet, mindig a legerősebb kötelék lesz köztetek.

Ajándék nagymamának és nagypapának: Szeretnénk időt tölteni Veletek

Mit vegyünk azoknak, akik azt mondják, hogy mindenük megvan, és semmire sem vágynak? puha papucs egy klasszikus, amely egyszerre szórakoztat és gyönyörködtet a fa alatt. Csatolj hozzá egy kedves üzenetet, például valami olyasmit, hogy: "Hagyd ezt az ajándékot nálunk, mert mindig örömmel fogadunk". És egy unalmas ajándék hirtelen rendkívülivé válik. A szeretteiddel töltött pillanatok ma már mindenki számára értékesek, ezért tudasd velük, hogy bár már saját családod van, vagy önálló életet élsz, ők még mindig fontos részei annak. Mert az idősebbek csak arra vágynak, hogy érezzék, szükség van rájuk, és hogy időt tölthessenek a gyermekeikkel és unokáikkal.

Gift for mother-in-law: I express my admiration to you Ajándék anyósnak: Csodálatomat fejezem ki Neked

Bár az anyós-meny kapcsolatáról sok vicc kering, és valljuk be, némelyik tényleg az életből való, egy dolgot nem lehet letagadni - az anyós az a nő, aki felnevelte neked a férjedet. És így bizonyára sok mindent értékelsz benne. Próbálj meg végiggondolni, hogy mit szeretsz benne, és addig is titokban azt tanácsoljuk, hogy egy érett korú nőnek általánosan tetszetős karácsonyi ajándék kétségkívül egy pár  meleg kesztyű vagy egy puha, elegáns sál  😊.

Ajándék egy barátnak: Találkozzunk gyakrabban

Ő mindig ott van neked, és Te is neki. Ha egy kis ajándékot keresel egy olyan nőnek, aki nagy helyet foglal el az életedben, van egy tippünk számodra. A bőr pénztárca azon ajándékok kategóriájába tartozik, amelyekben sosem csalódsz. Minden nő örülni fog a praktikus, szögletes változatnak, amely helyet spórol, mégis minden lényeges dolgot elrejt. Írj hozzá kedves szavakat! "Mindannyiunknak gondot jelentenek a túlzsúfolt pénztárcák, ezért adom neked ezt a mini pénztárcát. Lehet, hogy nem tudok minden probléma megoldásában segíteni, de legalább mindig megpróbálom". Ha szerettek együtt nevetni, próbálj ki csak egy rövidet: "Hívj meg egy kávéra". Meglátod, mosolyt fogsz csalni az arcára.

Ajándék a férjednek: Támogatlak a hobbidban

Az egyetlen dolog, ami a férfiakat minden korosztályban jellemzi, az az, hogy bár teljes szívükből szeretnek téged, szükségük van arra, hogy teret engedjenek a férfias világuknak. Nem kell rögtön térképet venned neki, vagy repülőjegyet a vadonba. Hidd el, hogy még egy olyan hasznos ajándék is, mint a cipő is magában rejtheti a kaland ígéretét. Ha kedvesed munka után szívesen iszik egy whiskyt a barátaival, ajándékozz neki egy pár elegáns félcipőt és egy csomag szivart. Ha a szíve a hegyek vagy a horgászat felé húzza, egy pár minőségi nubuk bokacsizma lesz a tökéletes választás télire. Egyszerűen fogalmazva - mutasd meg neki, hogy tetszik, amit szeretsz benne, még akkor is, ha időnként kap egy jó kis "koppintást".

Ajándék apának és bátynak: Tudom, mit szeretsz

Van egy igazság a karácsonnyal kapcsolatban - míg a nők szép meglepetést vagy valami személyes dolgot várnak a fa alá, addig a férfiak pragmatikusabbak, és a legtöbbjük örül egy egyszerű, praktikus ajándéknak. Velünk ellentétben ők nem szeretnek vásárolni, és egy olyan megfelelő dolog kiválasztása, amit használni fognak, megoldja számukra ezt a problémát. Egy bőr öv , egy klasszikus kötött sál , egy  stílusos pénztárca vagy egy férfi válltáska minden férfi számára olyan ajándék, amellyel soha nem lehet melléfogni.

Minden kiegészítő, beleértve a Robel is, most akár 20%-os kedvezménnyel kapható, így az egész család számára egy helyen vásárolhatsz és megajándékozhatod magad az értékes nyugalommal a karácsony előtti rohanásban.

A Robel csapata csodálatos ünnepeket kíván.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió