Kategóriák
 
 
 
 
 

MAGASSARKÚK = ÁPRILISI #KÖTELEZŐ DARAB

Mindannyiunknak van otthon legalább egy (nos, talán két) pár. Elvégre, valld be magadnak, mi lehet több, nőiesebb, mint a magassarkú cipő? Nemcsak jól mutatnak a lábadon, de önbizalmat is adnak, és viselésük után mindannyian úgy érezzük, hogy meghódíthatjuk az egész világot.

Egyébként; tudtad, hogy az első cipők a középkorból származnak? A magassarkú cipő - ahogy akkoriban nevezték - hamar divatcikké vált a maga kisugárzásával. A királyok kedvelték őket és gyakran elérték a 30 cm-es sarkat. Egyikük, aki nagyban hozzájárult népszerűségükhöz a Napkirály volt. Egykor olyan cipőnek számítottak, amelyet csak különleges alkalmakra viseltek. Akkoriban a magassarkú cipők a férfiak által viselt lábbelik voltak, ami egyúttal egy bizonyos társadalmi státusz és luxus jele is volt. Angliában kedvelték a lakkbőrből készült fényes kiviteleket. A 19. század 60-as éveinek elején, amikor egyre népszerűbb cipőformává váltak, az alacsonyabb sarok és a nagyon színes vagy vadabb színkombinációk váltak divatsikerré.

Ma már mindannyian megvalósíthatjuk a legtitkosabb álmunkat is. Számtalan modell van a piacon, de ne feledkezz meg minden olyan szempontról, amelyet vásárláskor figyelembe kell vennie. A minőségi magassarkú cipőnek garantáltan kényelmesnek kell lennie, és miután felvetted, úgy kell, hogy érezd, mintha semi sem lenne a lábadon. Ha természetes bőr vagy velúr bőr mellett döntesz, elkerülheted a kellemetlen nyomásokat, amelyeket például az elasztikus vagy textil anyag okozna. A kerek, de mandula alakú hegye garantálja a tökéletes kényelmet az egész napos viselet során is, és tökéletesen illik akár szoknyához, akár nadrághoz. Ha viszont kezdő vagy a magassarkú cipők világában, akkor a tetején pánttal ellátott változat lesz számodra a kellemesebb.

Abban biztosan egyetérthetünk, hogy mindannyian szexisebbnek és nőiesebbnek érezzük magunkat, ha magassarkút viselünk. Hogy tökéletes legyen a megjelenésed, van néhány tanácsunk a megfelelő választáshoz.

- Ha nem vagy magas, ne spórolj a magassarkú cipővel.

- Ezzel szemben, ha a magasságod a domináns, egy alacsony sarokkal természetesebb lesz a megjelenéséhez.

- Szélesebb a vádlid? Felejtsd el a tűsarkat! Közvetlenül rájuk irányítják a figyelmet.

- A kerek orrú magassarkú cipőkkel ügyesen elrejtheted és vizuálisan csökkentheted a lábad méretét.

Magassarkú = női szexepil. Ne félj kísérletezni a színekkel, amelyek szó szerint feldobhatják a megjelenésed a nyár folyamán, és megadhatják az utolsó simítást a tökéletességhez. A lágy pasztellszínek és a virágminták nagyon népszerűek tavasszal. Felejtsd el, hogy a magassarkú cipőd színének illeszkednie kell a kézitáska színéhez. Ma a divat egy másik szintre lépett. A kreativitásnak nincsenek határai, és sok híresség nyúl a rendkívül kifejező, "dizájnos", akár szőrmés magassarkú cipőkhöz. Ezt a szokatlan anyagkapcsolattal rendelkező modellt például Kim Kardashian vagy Rihanna is megkedvelte, aki körülbelül 560 dollárt költött a darabjáért.

Idén nem várunk túl nagy ugrást abban, hogy mi a modern és trendi a magassarkú cipők tekintetében. Ezt az elegancia és a kényelem jegyében fogják hordani. Az egyik trendi hír, hogy a kifutókon a kocka orrú magassarkú cipők visszatérését hirdetik, ami kétségtelenül a 80-as évek visszatérő divattrendje. A másik dolog, hogy a tavalyi "apucipő" trend idén is megerősítette pozícióját a piacon.

És hogy úgy érezd magad, mint egy díva, csak válassz a www.robelshoes.hu webáruházunk ajánlata közül.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió