Kategóriák
 
 
 
 
 

NŐI CSIZMÁK: LÁBBELIK, MELYEK SOHA NEM MENNEK KI A DIVATBÓL

Göndör nő fekszik a földön fekete sarkas csizmában.

Ha a csizma jól passzol a ruhádhoz, nyert ügyed van! Például ha térd fölé érő csizmát választasz, nagyon szexi megjelenést érhetsz el, vagy ha olyan csizmát választasz, amelyik térd alatti, elegánsan fogsz kinézni.

Sarokkal vagy anélkül?

Ezt a kérdést sokan feltesszük magunknak. Szerencsére mindkét kategóriában vannak trendi csizmák! Csak rajtad múlik, hogy milyen alkalomra és mennyi ideig tervezed viselni a csizmát. Ezután sokkal könnyebb lesz a döntés! Nézzük is meg!

Hosszabbítsd meg lábad magas sarokkal

Szeretnéd, ha lábaid hosszabbnak tűnnének? Ebben az esetben a sarkas csizma a megfelelő választás számodra. Ha csak rövid távon fogsz benne gyalogolni, válaszd a tűsarkú cipőket, azok mesésen néznek ki. Ellenkező esetben inkább egy kicsit stabilabb sarkú változatra kell koncentrálnod.

GUESS NŐI DIVATOS RÖVIDSZÁRÚ CSIZMA - FEKETE

Ha szeretnél a földön maradni

Egyáltalán nem áll jól a magassarkú, vagy nem érzed magad kényelmesen benne, ezért döntöttél a csizma alacsony változata mellett? Számos lehetőséged van arra, hogy kiválaszd, melyik cipő lesz a megfelelő számodra. Ami idén biztosan OTT lesz, az a platform csizma. Nagyon ízléses platform csizmákat vásárolhatsz például a Tamaris vagy a Bugatti márkáktól.

CAPRICE NŐI TÉLI CSIZMA HÚZÓZÁRRAL - BARNA

Melyik anyag a legmegfelelőbb?

Bőrbe vagy szintetikus anyagokba szeretnél befektetni? Az olyan csizmák esetében, amelyeket gyakrabban fogsz viselni, érdemes bőrbe fektetni. A természetes bőr garantálja a minőséget, és biztosan sok szezont kibír. Ha azonban évente csak néhány alkalommal viselsz divatos cipőt, vagy ha hamarosan kimegy a divatból, akkor választhatsz olcsóbb lehetőségeket is. Mindenesetre soha ne felejtsd el meghosszabbítani cipőd élettartamát rendszeres ápolással, például a cipő impregnálásával vagy a szennyeződések nedves ruhával történő eltávolításával. Ha koszosabb, használhatsz egy kis szappanos vizet, de más mosószert soha.

A térdig érő csizma divatos

Az utóbbi években nagyon népszerű változat, amelyet sok híresség visel. Itt is rengeteg lehetőség közül választhatunk - sarokkal vagy anélkül és különböző anyagokból. Próbáld ki a térd fölötti csizmát egy laza oversized pólóval Kylie Jenner stílusában. Ez a megjelenés az utcai stílus kombinációja egy csipetnyi eleganciával. Ha pedig alapvetően elegáns szeretnél lenni, válassz egyszerű magas csizmát egy nagyobb, merészebb kabáttal együtt, és ellenállhatatlan leszel!

BAGATT NŐI DIVATOS CSIZMA - FEKETE

Fogadjunk a pólócsizmára is

A női bokacsizma minden nőnek tetszik, aki kipróbálja. Nem is csoda! Ha megnyitod bármelyik közösségi médiaplatformot, például az Instagramot, a Facebookot vagy a TikTokot, láthatod, hogy több influencer is bokacsizmát visel. És akik haladni akarnak a divattal, azok is viselik. Sokféle típus és színváltozat létezik, így mindenki választhat. Ha extravagánsabbak vagyunk, azokat a cipőket választjuk, amelyeknél hangsúlyosabb a talp és az összkép, de ha inkább a klasszikusok hívei vagyunk, akkor a simább és egyszerűbb lehetőségeket keressük.

MARCO TOZZI NŐI STÍLUSOS BOKACSIZMA HÚZÓZÁRRAL - BÉZS

Idén rocker stílusú, fűzős bokacsizmáink is vannak, amely jól illenek például bármilyen típusú farmerhez és bőrdzsekihez. Azonban ne féljünk kísérletezni, mert a mai kor biztosan nem tilt semmit, épp ellenkezőleg!

Általában a bokacsizma jól illik ruhákhoz és a szoknyákhoz is, így nem kell mást tenned, mint megfelelő harisnyát, táskát, ékszereket választani, és máris megvan az ötletes, trendi megjelenés!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió