Kategóriák
 
 
 
 
 

Platform csizma kötelező darab

platform csizma

Miért platform?

Ennek a különleges talpnak köszönhetően néhány centivel magasabb lehetsz és a megjelenésed olyan feltűnő lesz, hogy mindenki megfordul utánad. A platform cipőnek azonban még sok más előnye is van.

Vizuálisan meghosszabbítja a lábad és karcsúbb alak benyomását kelti. Kényelmes lesz benne járni, mert a testsúly egyenletesen oszlik el a teljes talpon. Többféle mintázat, szín és anyag közül választhatsz, hogy megtaláld pontosan azt, ami a legjobban tetszik és kombinálhasd a szekrényedben lógó ruhákkal. Így sikkes, elegáns és modern leszel. Merész lesz a megjelenésed és így is fogod érezni magad a nagyobb magasságnak köszönhetően. Magabiztosság fog áradni belőled.

Hogyan viseljük a platform csizmát?

Vettél egy új pár platform csizma modellt, de nem tudod, hogyan kombináld a ruháiddal? Van néhány tippünk, hogy divatos kombinációkat és öltözékeket hozz létre.

Szeretsz nadrágot viselni? Koncentrálj a megfelelő hosszúságra. Hangsúlyozd rövidebb nadrággal a platformot. Ne akard eltakarni, elvégre ezért vetted a csizmát.

A platform csizma illik egy üzleti öltözékhez, de pulóverrel vagy ruhával is kitűnő. Bátran kísérletezz a réteges öltözködéssel, hogy érdekes és stílusos megjelenést érj el. Ne félj a színektől, a különböző kombinációktól vagy akár a mintáktól. Hétköznapi viselethez azonban válassz semlegesebb és kényelmesebb modelleket, míg esti eseményekre elegánsabb és merészebb darabokhoz is nyúlhatsz, amelyek egyben az öltözéked ékkövei is lesznek.

Párosítsd a platform csizmát farmerrel, leggingsszel és egy egyszerű pólóval. Minden nap kényelmesen viselheted őket. A természetben a séták során is hűségesen elkísérnek majd. Este párosítsd őket ruhával, szoknyával és elegáns kiegészítőkkel. Egy maxiruha és egy kardigán tökéletesen kiegészíti őket.

A női platform csizma a divat történetében

Az első magastalpú csizmák a 17. és 18. században jelentek meg Európában. Tisztán gyakorlati céljuk volt. Férfiakat és nőket egyaránt megvédte az utcai sártól és víztől. A női magasszárú csizmák fellendülése az 1960-as és 1970-es évekre tehető. Ekkor váltak a divatforradalom ikonjaivá. A bátorság és az extravagancia szimbólumai voltak. A híres francia színésznő, Brigitte Bardot, de a népszerű brit lánycsoport, a Spice Girls is híressé tette őket. Az ellentmondásos zenei ikon, Lady Gaga is a támogatói közé tartozik.

Platform csizma, vedd és ragyogj

Kifejezést és pezsgést kölcsönözhet alkalmi öltözékednek, de közben kényelmes és stabil marad járás közben. Mindezt platform csizmával érheted el.

Viselheted őket a hétköznapokon, vagy különleges alkalmakra is tartogathatod őket. Kísérletezhetsz a kombinációkkal, a réteges öltözékekkel, a színekkel, a mintákkal és az anyagokkal. Kreatív öltözékeket hozhatsz létre, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió