Kategóriák
 
 
 
 
 

RIEKER - Kényelmes ősz titkát

Évek óta meghatározó szereplője a cipőpiacnak. Ezért volt a Rieker az egyik első márka, amelyet a Robel üzletek felvettek a portfóliójukba. Ennek köszönhetően évtizedek óta a kényelem szinonimája is, amely egyben rendkívül stílusos is számunkra.

A svájci vállalat több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a cipőgyártás területén. Németországból indult családi vállalkozásként, amely gazdag olaszok számára készített cipőket. Hírnevük hamarosan elterjedt egész Európában, és a céget jelenleg az ötödik generáció vezeti. A hosszú hagyományok, a germán precizitás és a minőség olyan elismert márkává tette őket, amellyel kevesen versenyezhetnek a világon. Kollekcióik évek óta meghatározzák a következő szezon trendjeit, és ez idén ősszel sem lesz másképp.

Nem minden fekete színű

A hideg évszakra tervezett cipőkben hagyományosan a sötét színek dominálnak. Idén azonban a cég tervezői a klasszikus fekete mellett a földszínekkel is játszottak. A női modellekhez barna szegélyek, varratok és fémláncok kerültek. A férfiaknál a konyak szín rendkívül trendi lesz idén ősszel, amelyet fekete talpra ültettek. Ugyanilyen stílusosan mutat bármilyen árnyalatú farmerrel és öltönynadrággal.

Klasszikus és modern modellek

Félcipő lapos talpú, platformos vagy ultramodern, vastag sarkú cipők. A lábbelióriás ebben a szezonban sem marad adós a hírnevével, és gazdag modellválasztékot hoz. Akár a klasszikusokat, akár a trendi mintákat kedveli, minden férfi és nő megtalálja a tökéletes választást a 2023 őszi és téli kollekcióban.  

Szafari a nagyvárosban

Online kínálatunkat hamarosan a téli kollekció modelljeivel gazdagítjuk, amelyben a márka ismét ügyesen kerüli a monokróm fekete színt. Különböző színű bőrök, szőrmék, csatok... A Winter Safari név elárulja, hogy idén télen a divatnak egyáltalán nem kell unalmasnak lennie. A Rieker garantálja, hogy a lábadat kényelmesen és stílusosan mindig meg tudd járatni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió