Kategóriák
 
 
 
 
 

Szandálok és papucsok - nyári ékszerek a lábadnak

női szandálok és papucsok

Összeállítottunk egy rövid áttekintést az idei nyár top darabjairól. Nézd meg, jelenleg mely modellek vannak "ott", és hogyan alakíthatod ki a tökéletes stílust a női flip-flopokkal.

A parafa és a szőrme uralja ezt a szezont is

Az idei nyári szezon női papucsok kollekciói bővelkednek a divatos mintákban. A legnépszerűbb modellek között a parafa flip-flopok szerepelnek és nem csak az idei szezonban.

A Tamaris márka kínálatában találhatók például parafa flip-flopok, amelyeknek olyan jellegzetes részletei vannak, mint a csatok, a fémes kivitel és a dupla talp. Egy másik sláger, amely megőrzi az előző szezonok elsőségét, a szőrmével ellátott flip-flopok. Ezek gyönyörűen illenek pasztellszínű ruhákhoz vagy világos árnyalatú farmer rövidnadrágokhoz.

platform szandál

Címke: csillogás és díszítések

Ha a csillogás szerelmese vagy, remek híreink vannak számodra. A 2023-as nyári szezon a statement darabokról szól, köztük a csillámokkal díszített szandálokról és papucsok. A kockacirkóniával vagy gyöngyökkel díszített flip-flopokat ajánljuk, különösen a fémszínűeket. Az Alma en Pena márka az ilyen szandáldivatokról ismert, amelyek tökéletesen passzolnak egyszerű, midi hosszúságú szoknyákhoz, rövid nadrágokhoz, ingruhákhoz vagy virágos, fodros aljú ruhákhoz.

A lábfejnek térfogatot kölcsönző pántokkal díszített szandálok és papucsok szintén slágerterméknek számítanak ebben a meleg szezonban. Javasoljuk, hogy párosítsuk őket például egy bővebb ruhával vagy nadrággal. Ha pedig olyan megjelenéshez van kedved, ami egyenesen a divathétről származik, válassz egy pár szögletes talpú flip-flopot.

női szandálok és papucsok

Kortalan magassarkú

Nem titok, hogy a magassarkú cipő évek óta divatban van, és ebben a szezonban is az marad. Ha szeretnél néhány centit hozzáadni az alakodhoz, válaszd a magassarkú szandálokat és papucsok. A tökéletes darabokat az Epica vagy a Menbur kínálatában találod meg. Ezek kissé megnyújtják az alakot és kiemelik a lábakat. A mi tippünk, hogy a lábad még jobban fog mutatni, ha az ékcipőhöz egy vékony bokapántot adsz.

Ha szereted a klasszikus alkalmi szandálokat vagy flip-flopokat, válassz éktalpú parafa modelleket alapszínekben. Ilyen darabokat kínál a Marila márka. Mindennel kombinálhatod őket, például egy virágos miniruhával vagy egy áttört összeállítással. Az ék alakú sarkat alacsony tűsarkúval is helyettesítheted. A kacsasarkú flip-flopok finom szabásúak, amelyeket kombinálhatsz például egy bolyhos, apró virágokkal díszített felsővel vagy egyszínű rövidnadrággal.

Ha nyári minőségű, különböző stílusú cipőket keresel, nézd meg kínálatunkat. Tele vagyunk dizájnnal és a legstílusosabb modellekkel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió