Kategóriák
 
 
 
 
 

Januárban teljes cipőkiárusítást tartunk. Tudtad?

Az éves karácsony utáni kiárusítás a jól ismert cipőmárkáknál elérkezett. Már alig várod? Kiárusításunkban megtalálod kedvenc ismert márkáidat, mint például a Rieker vagy a Bugatti, de a kevésbé ismerteket is, viszont a minőség nem változott!

Nálunk a januári kiárusítás minőségi darabokat kínál egyedi áron, évente egyszer. A kedvezményes ajánlat ezért széleskörű. Az akció legnépszerűbb márkája a német Rieker márka.

Rieker kiárusítás

A Rieker cipőknél kiváló minőségű bőrt, textíliákat, könnyű anyagokat, rendkívül puha talpbetétet és Antistress funkciót használnak. Ez a funkció a cipő azon képességét jelenti, hogy alkalmazkodik a lábhoz, így biztosítva a maximális kényelmet. A Rieker olyan speciális talpat is beépített a modelljeibe, amely tompítja a járás közbeni ütődést. Ezért bármilyen hosszú nap is vár Rád, számíthatsz arra, hogy a Rieker cipő ideális társad lesz.

Rieker kiárusítás

Bugatti márka kiárusítása                     

A Bugatti cipők számos gyártási technológiával rendelkeznek, melyeknek köszönhetően már az első nap beleszeretsz. Említsük meg többek között a TEX membránt, amely biztosítja a vízállóságot, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a cipő "lélegezzen". "Genial Light", a modern, kiváló minőségű talpbetét, amely pehelykönnyűvé teszi ezeket a cipőket.

Bugatti márka kiárusítása

Gabor kiárusítás

A Gabor bemutatja a legjobb hármas kombinációt, amely meggyőz arról, hogy ez a helyes választás. Divatérzék, hogy mindig elegáns legyél, innovatív technológiák, hogy a kényelem mindig a sarkadban legyen, és a hagyományos cipészmesterség, hogy a minőség a legmagasabb legyen.

Gabor kiárusítás

Marco Tozzi kiárusítás

Marco Tozzi márka a modern nő számára. Izgalmas új textúrákat kínál, mint például a fényes felületek vagy a mély árnyalatokban pompázó velúr.

Marco Tozzi kiárusítás

Olivia Shoes kiárusítás

Tudta, hogy az Olivia cipők és kiegészítők Szlovákiában készülnek? Ez a kellemes divatcipő 20 éves múltra tekint vissza, és dinamikus, stílusos darabokat kínál.

Olivia Shoes kiárusítás

Regarde Le Ciel kiárusítás

Az elegancia, a különböző bőrfajták és a praktikum a Spanyolországból származó Regarde Le Ciel márka "összetevői". Tekintsd meg a márka kínálatát itt a Robel.hu oldalon.

Regarde Le Ciel kiárusítás

Tamaris kiárusítás

A jól ismert divatmárkát, a Tamaris-t sok vásárlónk szereti. A Robel.hu a tökéletességet hozza a lábadnak. Ezért az aktuális Tamaris kollekciók gazdag keresztmetszetét is kínálja, legyen szó téli csizmáról, bokacsizmáról, szandálról vagy magassarkúról.

Tamaris kiárusítás

Tommy Hilfiger kiárusítás

A Tommy Hilfiger az a márka, amit minden nap viselhetsz. Elsősorban a ruhaiparban ismert, de a cipők és kiegészítők olyan egyediséget kínálnak, amely csak erre a márkára jellemző.

Tommy Hilfiger kiárusítás

S. Oliver kiárusítás

Vásárlóinak fogyasztható divatot kínál megfizethető áron. Ezért az s.Oliver termékek egyre népszerűbbek, különösen a fiatalabb és a középgeneráció körében, akik olyan divatirányzatokat keresnek, amelyek megfizethetőek is egyben.

S. Oliver kiárusítás

Portfóliónkban azonban nemcsak ezeket a márkákat, hanem sok másikat is találsz. Kevésbé ismert márkákat is kipróbálhatsz, amelyek minőségükkel és kedvező árukkal meglepnek majd. Az őszi és téli lábbeliknél akár -50%-os kedvezmény vár kínálatunkban. Ebben az akcióban tavaszi és nyári darabokat is találsz verhetetlen áron és így "készen állsz" már a következő szezonra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió