Kategóriák
 
 
 
 
 

Közeleg a Valentin-nap és még mindig nincs ajándékod?

Bár egész évben fontos, hogy kimutassuk a szeretetünket, ez a nap erről szól. Még mindig nem heverted ki a karácsonyi bevásárlást, és máris itt a következő alkalom az ajándékozásra. Ne ess kétségbe! Ha még nincs Valentin napi ajándékod, az sem baj. Válogass a mi kínálatunkból. Kezdjük!

Valentin napi ajándék, akár egy Hamupipőke

Hercegnőnek fogja érezni magát, ha Valentin-napon gyönyörű magassarkú cipővel teszed boldoggá. Hogy télen nem praktikusak? Épp ellenkezőleg. Itt a szalagavató szezon, és sokan még télen is magassarkúban járnak munkába.

Mutasd ki a másiknak, hogy törődsz vele. Elegáns fekete, merész piros, stílusos bézs. A magassarkú cipő vagy egy drágább dizájner darab mosolyt csal az arcára. Tökéletes ajándékot adhatsz, ha a méretet is eltalálod. Ha pedig nem passzolna a Hamupipőke cipő, ne aggódj, a csere ingyenes nálunk.

Egy pénztárca mindig megmenti a napot

Melyik nő ne szeretné a kézitáskákat? Felbecsülhetetlen értékű segítőink. Egy lépést sem tehetünk tárca nélkül. De vajon van belőlük elég? Akárcsak a cipők, ezeknél is mindig van hely egy újabbnak.

Egy kis fekete kézitáska, amely bálba vagy buliba is alkalmas, minden nő számára kötelező darab. Bármilyen színkombinációhoz igazíthatjuk, így biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen ajándék mindenkinek tetszeni fog.

A piros vonzza a pénzt

A piros színt hagyományosan a Valentin-naphoz kötik. Ugyanakkor az a hiedelem is él, hogy a piros pénztárca pénzt vonz az életedbe. Miért ne próbálnánk ki? A nők szeretik, ha a pénztárcák cserélgetve vannak. Az évszaktól függően, vagy attól, hogy éppen dolgoznak vagy nyaralnak. Az az érv, hogy a másik félnek már van pénztárcája, nem állja meg a helyét.

TAMARIS NŐI FÉNYES PÉNZTÁRCA - PIROSTAMARIS NŐI FÉNYES PÉNZTÁRCA - PIROS

A Valentin-napi praktikus ajándék is tetszeni fog

Az ajándéknak nem kell mindig elsősorban romantikusnak lennie. A nők szeretik és értékelik a praktikus és használható dolgokat. Ezért sokak által kedveltek a hátizsákok. A tél folyamán elkoptattuk őket. Így örülni fogunk az új darabnak. Legyen az egy univerzális, praktikus hátizsák a gyerekekkel való kiránduláshoz, vagy egy stílusos és márkás darab, itt van.

BUGATTI NŐI STÍLUSOS HÁTIZSÁK - FEKETEBUGATTI NŐI STÍLUSOS HÁTIZSÁK - FEKETE

Romantikus sál, kendő vagy kesztyű

Egy ízléses kendő vagy sál felmelegíti szeretted a hideg időben, és az a tény, hogy Tőled kapta, megmelengeti a szívét is. Egy szép, elegáns sál vagy kendő mindig örömet okoz. És ha még egy pár kesztyűvel is kiegészíted ezt a szép ajándékot, az elégedettség az ajándék kicsomagolásakor garantált.

A télnek még nincs vége

Még néhány téli hét áll előttünk. És úgy döntöttél, hogy a Valentin-napi hétvégét valahol a hegyekben töltitek. Miben lesz szép a párod lába? A hótaposó vagy a divatos szőrmés téli csizma a tél szerelmeseinek tetszeni fog. Különösen akkor, ha karácsonykor nem volt cipő a fa alatt, itt a lehetőség, hogy kijavítsd ezt a végzetes hibát.

Bármilyen ajándékot is választasz, mutasd ki a szereteted egész évben, minden egyes nap, ne csak Valentin-napon. Mi is itt vagyunk Neked minden nap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió