Kategóriák
 
 
 
 
 

Fázol? Nem, van új csizmám!

Úristen, észre sem vettük, és már át is váltottunk a nyárból késő őszbe, a tél pedig már türelmetlenül az ajtóban vár. Bár a kellemetlen hideg időjárás ellen mindig foggal-körömmel küzdünk, nincs más választásunk, mint felkészülni a télre, hogy ne törjön bele a fogunk. Hölgyeim, készen áll a csizmátok? A mai első témakörünk a női csizmák. Ha az idei trendek között szeretnéd találni magad, akkor olvasd el az alábbiakat...

Idén is a szokásos módon összeállítottuk a jól bevált márkák és gyártók listáját, de újakkal is kiegészítettük. Ismét számíthatsz minőségre az anyagokban, divatra a dizájnban és kényelemre az egyes modellekben. Nem számít, hogy amit vásárolsz, az egy jól szigetelt bokacsizma, térd feletti csizma vagy női hótaposó. Öltözz fel minden alkalomra!

Női csizma a kívánságaid szerint

A téli kollekció ismét lehetőséget ad arra, hogy színekben és stílusokban fejezd ki magad. A csizmák klasszikus fekete színe (a jól ismert) a téli elegancia főszereplője lesz, ne hagyd ki az Epica márka hasonlóan titokzatos, romantikus és egoista, függőséget okozó modelljeit sem. Csizmája egyszerre lesz decens és extravagáns, a részletekkel való játék kiegészíti a funkcionalitást, amelyet minden csizma hagyományosan rejt. A bézs csizma egy őszi klasszikus, a fekete csizma pedig mindig legyőzi a telet.

A Rieker, a Tamaris és a Gabor női csizmák bizonyítottan kényelmesek. Kellemes szigetelés, puha talpbetét, kiváló minőségű (többnyire bőr) kivitel, ez az, amire az első téli havazás előtt számíthatsz. Modern és kényelmes módon léphetsz a száraz télbe, egyáltalán nem kell szégyenkezned kedvenc trendjeid miatt!

A Bugatti márka a dizájnnal is átgondoltan játszik, ami a jól bevált formákra épített, és elhozza a húgát, a Bagatt márkát is. Időtlen és szezonon túli vastag talp, magas fűző, vonzó árnyalatú felsőrész - biztosan elgondolkodsz, hogy melyiket válaszd!

Prémium csizma és klasszikus női hótaposó

A prémium márkák tele a GANT, Karl Lagerfeld, Guess vagy Calvin Klein atipikus modelljeivel vár. Inkább a divatos lányos merészséget vagy a luxussal járó női játékokat kedveled, amelyekhez idén csatlakozik az új időtlen márka, az Etimee? Rajtad áll, hogy melyik női csizma lesz az, amit mint ászt fogsz az idén bedobni!

Cipzár, fűző, szőrme - semmi sem könnyebb, mint kiválasztani az ideális darabot. A klasszikus Dockers, Mustang és Tommy Hilfiger márkák egy laza, második löketet adnak Neked.

Képzeljük el, hogy havazni fog, és a Mikulás befagyasztja a járdáinkat és az utakat. Mihez nyúlsz a téli lábbelik szegmensében? A női hótaposó az, ami erre az alkalomra való! A női hótaposó már egy korábbi cikkünkben szerepelt, hát inspirálódj!

Végezetül néhány tipp, amit csizmavásárláskor érdemes szem előtt tartani:

- A felsőrész magassága

- A szigetelés mértéke

- A felsőrész tartóssága

- A talpbetét puhasága és cserélhetősége

- Vízállóság, vízlepergető képesség

- A talp vastagsága és erőssége

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió