Kategóriák
 
 
 
 
 

Blog

08.12.2022

Közelednek a béke és öröm ünnepei, de még mindig nem tudod, mit ajándékozz a család férfi tagjainak? Bár úgy tűnik, hogy a férfiaknak szánt ajándékokat könnyű kiválasztani, ez nem mindig van így. Ha nem tudsz dönteni, a praktikus és minőségi ajándékok minden karácsonyi szezonban nyerők.

Tovább...
16.11.2022

Hölgyeim, készen áll a csizmátok? A mai első témakörünk a női csizmák. Ha az idei trendek között szeretnéd találni magad, akkor olvasd el az alábbiakat...

Tovább...
14.11.2022

Emlékszel még a gyerekkorodra, a havas rétekre, hegyekre, szánkózásra, a játszadozásra a téli hóban? Melegebb nadrágban, harisnyában és hótaposóban? Igen, a tél hosszú volt, erős, de szórakoztató és elviselhető. Hányszor támogattak már minket a nem túl modern, de praktikus hótaposók!

Tovább...
04.10.2022

Két azonos cipőméretű embernek soha nem egyforma a lába. Ami az egyik viselőjének jó, az nem biztos, hogy a másiknak is jó. Azt, hogy a cipő hogyan illeszkedik, a láb formájától függ. Ezt különösen befolyásolja a lábfej szélessége elöl, a lábujjak környékén, a lábfej kerülete és természetesen a sarok szélessége is.

Tovább...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió