Kategóriák
 
 
 
 
 

Blog

16.02.2022

Az olasz vonallal is rendelkező német márka, a Bugatti már jó előre felkészült a 2022-es tavaszra, ezért már tudjuk, hogy mit fogsz viselni! Olyan férfi és női kollekciót mutatunk be Nektek, amelyben a főhős a stílus, a kényelem pedig a teljes értékű extra.

Tovább...
27.01.2022

Nem csak, de különösen a tél közeledtével, a cipő kiválasztásakor mindig gondolnunk kell egy olyan tényezőre, amellyel a hátralévő hónapokban nem sokat foglalkozunk - a vízhatlan, vízálló és vízlepergető anyagokra. 

Tovább...
03.01.2022

Mivel odakint még mindig Mrs. Winter uralkodik, ez a legjobb alkalom arra, hogy minőségi csizma- és bélelt cipőmodelleket vegyél, amelyek ára is, valamint a külső hőmérséklet is fokozatosan csökken. A bevált modellek és az újdonságok árai is csökkennek webáruházunkban.

Tovább...
09.12.2021

Míg a hó örömet okoz a gyerekeknek vagy a síelőknek, addig a téli csizmát viselők arcára ráncokat varázsol. Azt kérdezed miért? Mert a cipő télen elázhat (és ez nem különösebb baj!), és főleg az olvadó hótól koszos lesz.

Tovább...
06.12.2021

A cipőfűzők mindig is itt voltak velünk, és valószínűleg kevesen tudjuk, hogy valójában honnan is kerültek az életünkbe (és cipősdobozunkba). Egyszerűen magától értetődőek, és még a gyermekkori érettség ütemét is mérik:

Tovább...
07.11.2021

If you’re looking for shoes that show off your feet fantastically long and are even comfortable, we have an idea! Try the thick-soled or platform ankle boots! These are exceptional.

Tovább...
06.11.2021

A papucsok mindig is az otthoni kényelem részei voltak és lesznek. Ez duplán igaz a téli hónapokban, amikor már nem tudunk annyit mezítláb járkálni a lakásban. Hétvégén, nyaraláskor vagy otthoni munkavégzéskor a kényelmes cipő lesz a társunk.

Tovább...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió