Kategóriák
 
 
 
 
 

Blog

04.10.2022

Két azonos cipőméretű embernek soha nem egyforma a lába. Ami az egyik viselőjének jó, az nem biztos, hogy a másiknak is jó. Azt, hogy a cipő hogyan illeszkedik, a láb formájától függ. Ezt különösen befolyásolja a lábfej szélessége elöl, a lábujjak környékén, a lábfej kerülete és természetesen a sarok szélessége is.

Tovább...
30.06.2022

Parafa papucs van a lábadon? Vagy épp most vetted le a parafa talpú szandálodat? Milyen előnyei vannak a parafa cipőnek? Miért válik egyre népszerűbbé ez az anyag?

Tovább...
07.06.2022

Végre itt a június, és a nyári idő már kopogtat az ajtón. Itt vannak a vakációk! Fuss a medencéhez, sétálj a folyóhoz vagy repülj a tengerhez. Mutasd meg a lábad a strandon, és táncolj a strandon a bárban - mezítláb vagy elegáns papucsban. A női papucsok idén is a legszebb változataikat kínálják!

Tovább...
24.05.2022

Szeress bele a szép, felhőtlen napokba, élvezd a nyári viharokat! A minőségi és jó megjelenésű cipő pontosan az, ami elkísérhet  az év legszebb időszakában. Vegyél fel színeket, stílusos elemeket és kényelmes kialakításokat.

Tovább...
02.05.2022

Nem véletlen, hogy a cipő kiválasztásakor figyelünk arra, hogy milyen anyagból készül. A lábunk cipőben él, és ha a tevékenységeink nem "illeszkednek" az anyagi lehetőségekhez, az katasztrófa lehet mind a lábunk, mind az esetlegesen kedvenc cipőink számára.

Tovább...
21.04.2022

Ez a kérdés furcsán hangzik - első pillantásra. Ki ne tudna táskát hordani? Hiszen mi sem lehet egyszerűbb, mint átdobni a válladon, kézbe fogni, a hátadra akasztani vagy az alkarodra tenni. Hiszen a kézitáska a legegyszerűbb része az öltözéknek! Az is, meg nem is!

Tovább...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió